AKCIJA 2 + 1 GRATIS

Objavil v News Oznake: dne 18. 6. 2020 Comments off

NAVODILA IN POGOJI AKCIJSKE PONUDBE

2+1 GRATIS, oz. 2 IZDELKA PLAČAŠ, TRETJEGA (po lastni izbiri) DOBIŠ BREZPLAČNO

Pogoji

V akciji 2+1 GRATIS lahko sodeluje vsak, ki opravi nakup vsaj dveh izdelkov v spletni trgovini SuperProdukti.si.

V akcijo 2+1 GRATIS so vključeni vsi izdelki (tudi tisti z že znižano ceno), ki so objavljeni v spletni trgovini SuperProdukti.si, RAZEN ”seta za zapenjanje torbic”, ki si ga kupec ne more izbrati kot enega izmed dveh izdelkov (2 + 1 GRATIS), ki ju plača in zato dobi tretjega brezplačno.

Drugače pa se ‘set za zapenjanje torbic’ lahko naroči ob naročilu, vendar posebej (kot tretji, šesti, deveti….itd).

Primer:

  1. Izdelek – Torbica muca velika črna (se plača)
  2. Izdelek – Torbica pingvin roza (se plača)
  3. Izdelek – po lastni izbiri (BREZPLAČNO)
  4. Izdelek – Set za zapenjanje torbic (se plača)…….ta izdelek ne more biti izbran pod št. 1 ali 2!

Za sodelovanje v akciji 2+1 GRATIS mora kupec kupiti najmanj 2 izdelka. S tem pridobi pravico, da si lahko, po lastni izbiri, izbere 1 izdelek (tretji-poleg dveh naročenih), ki ga bo prejel popolnoma brezplačno. Kupec lahko kupi tudi večkratnik 2 izdelkov (4, 6, 8,…itd) in za vsakega drugega naročenega prejme tretjega (po lastni izbiri) brezplačno.

Poštnina/stroški pošiljanja

Za naročila nad 30€ ne zaračunavamo poštnine, oz. stroškov pošiljanja. Pri naročilih pod 30€ pa zaračunavamo 3,5€ za poštnino/stroške pošiljanja.

V akciji 2+1 GRATIS se za naročilo štejeta samo izdelka, oz. izdelki, ki sta, oz. so naročeni in plačani. Tretji izdelek, ki je izbran s strani kupca in, ki ga kupec prejme brezplačno se ne všteva v naročilo.

Postopek naročanja

Naročilo dveh izdelkov (ali večkratnik dveh) se izvede kot klasično naročilo v spletni trgovini.

Ko zaključite z izborom želenih izdelkov, kliknete na ‘košarico’ in nato ‘nadaljuj na blagajno’. Na tej strani lahko v okencu ‘opombe’ vpišete kateri izdelek (kot tretji/brezplačni) ste si izbrali. Lahko napišete šifro ali ime izdelka (ne pozabite napisati barve v kolikor je na voljo več barv). Nato izberite ‘način plačila’ (po predračunu, s kartico ali preko PayPala+izpolnite zahtevane podatke) in obkljukajte, da se strinjate s ‘pogoji poslovanja’, nato kliknite na ‘kupite sedaj’.

Naročilo je tako oddano.

V kolikor bo kaj nejasnosti pri naročilu vas bomo poklicali ali poslali sporočilo na naslove/številke, ki ste nam jih poslali.

Ostalo

Za vse ostalo veljajo ‘Pogoji poslovanja’ spletne trgovine SuperProdukti.si, ki jih najdete v zgornji vrstici na spletni strani pod zavihkom ‘Splošni pogoji’.

SuperProdukti

Za nakup izdelkov v akciji 2+1 GRATIS kliknite na povezavo: https://superprodukti.si/vse-na-1-strani